Pageflakes

Pageflakes voor Web Apps

Bouw je eigen startpagina

Met Pageflakes creëer je gratis een gepersonaliseerde startpagina voor het web. Je vult je portaal met interessante nieuwsbronnen en widgets (nuttige programmaatjes), zodat elke internetsessie sterk uit de startblokken schiet.Na het aanmaken van... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veel widgets beschikbaar
  • Deel je pagina's met anderen

TEGEN

  • Saaie, stroeve interface
  • Geen centraal beheermenu
  • Nederlandstalige inhoud moeilijk te vinden

Gemiddeld
6

Met Pageflakes creëer je gratis een gepersonaliseerde startpagina voor het web. Je vult je portaal met interessante nieuwsbronnen en widgets (nuttige programmaatjes), zodat elke internetsessie sterk uit de startblokken schiet.

Na het aanmaken van je Pageflakes account schotelt de dienst je meteen een goed gevulde pagina voor. Zo zie je een weersvoorspelling, beheer je je to-do-list (takenlijst) en lees je het laatste nieuws. Ook open je nieuwe mail of lees je updates van vrienden op Facebook of Twitter. Via de link 'Flakes', onderaan de pagina, vind je allerlei widgets die je simpel toevoegt aan je Pageflakes. Heb je niet genoeg aan één pagina, dan creëer je gewoon er gewoon een tweede.

Desgewenst publiceer je je startpagina als 'Pagecast'; andere Pageflakers kunnen deze dan ook gebruiken. Helaas is het niet eenvoudig om relevante Nederlandstalige inhoud te vinden. Zo is het nieuws standaard Engelstalig, zelfs als je je locatie instelt op een Nederlandse of Belgische stad. Ook is er ruimte voor verbetering in de gebruikersinterface van Pageflakes. De widgets verplaats je op soepele wijze, maar ze vergroten of verkleinen gaat klungelig.

Begin je je surfpartij graag met een snelle informatie-injectie? Hoewel wij de persoonlijke startpagina's van iGoogle prefereren qua aanbod en uiterlijk, is Pageflakes het proberen waard.

Meeste downloads Personalisatie voor web-apps

Pageflakes

Naar de site

Pageflakes

Beoordelingen about Pageflakes

Promotie×